Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A Fejér megyei rendőrfőkapitány majd kideríti hogyan halt meg Váradi András

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Címzett: dr. Varga Péter r. dandártábornok Fejér Megyei Rendőr-főkapitány

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba 8080 Bodmér Vasvári P. 36/A


Tárgy ismertetése:

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat a személyem ellen a 07030/5372-23/2013.bü. számon. Ezen eljárás keretében körözést és elfogatóparancsot adtak ki ellenem mivel a rendőrség szerint évek óta egyfolytában ismeretlen helyen tartózkodtam, a lakcímemet képező házamban Felcsút környékén, ahonnan csak hetente néhány alkalommal mozdultam ki amikor is rendszeresen elkerékpároztam egyebek mellett a bicskei rendőrség előtt, hogy Felcsútot most ne is említsem, és a megfigyelésemre körém telepitett technikáról nem is szólva. 

Ám nem szeretném felesleges részletekkel untatni a Fejér Megyei Rendőrség vezetőjét, a lényeg, hogy az ügyben elfogultságot jelentettem a Bicskei, a Dunaújvárosi és Fejér Megye összes rendőre ellen. Így a jogszabályok értelmében minden Fejér Megyei rendőrnek nyilatkoznia kell, hogy elfogultnak érzi magát az ügyemben avagy sem. Azonban még mielőtt hozzám hasonlóan Fejér Megye összes rendőre hirtelen ismeretlen helyen tartózkodna, kérem dr. Varga Péter r. dandártábornokot - Fejér Megyei Rendőr-főkapitányt, hogy gondoskodjon a fenti ügyszámon nyilvántartott eljárás szüneteltetéséről az elfogultság vizsgálata alatt, illetve arról, hogy az általam jelentett elfogultság ügye a jogszabályi előírásoknak megfelelően folyjék, és az elfogultság elbírálásra fel legyen terjesztve az Országos Rendőr-főkapitányságra. 

Mivel azonban megalapozott a gyanúja annak, hogy a fenti ügyszámon jelzett, ellenem folytatott büntetőeljárás kapcsolódik Váradi András, a Göböl-pusztai juhász halálához, amelyben számos körülmény utal arra, hogy Váradi Andrást a titkosszolgálat emberei politikai utasításra végeztél ki, amelyet később közúti balesetnek álcáztak. Egyre több jel utal arra, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság rendőrei között többen is a titkosszolgálat irányítása alá tartoznak, így bicskei rendőrök is részt vehettek Váradi András likvidálásában, így mindezt az ellenem a dunaújvárosi rendőrség által folytatott ügyben is ismertettem. Mivel Váradi András Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasával, Mészáros Lőrinccel állt komoly konfliktusban amely konfliktus a nyilvánosság előtt folyt, így nyilvánvalóan a titkosszolgálat Váradi Andrásról adatokat gyűjtött, és megfigyelés alá vont személy volt. 

Mivel felmerül annak gyanúja, hogy dr. Balázs Sándor r. alezr. bicskei rendőrkapitány és Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök is közreműködhettek Váradi András likvidálásában, kérem dr. Varga Péter r. dandártábornokot, hogy mint felettes beosztású személy, mint Fejér Megyei Rendőr-főkapitány hivatalból forduljon ez ügy miatt a Székesfehérvári Alkotmányvédelmi Hivatal mb. irodavezetőjéhez Törőcsik Zoltán alezredeshez akinek egyébiránt a rendőrség épületében van az irodája. Nyilván a titkosszolgálat Fejér Megyei vezetője ismeretek birtokában van Váradi András személyét illetően, és az általa lefolytatott vizsgálat elősegítheti Váradi András máig tisztázatlan halálának részleteit megismerni. Az ügyemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány jogszerűen fordulhat az Alkotmányvédelmi Hivatal megyei vezetőjéhez az elfogultság intézése alatt, hiszen a titkosszolgálat ellen nem jelentettem elfogultságot, így mindez jogszabályt nem sért. 


Kérem dr. Varga Péter r. dandártábornokot Fejér Megyei Rendőr-főkapitányt, hogy a Fejér megyei rendőri állományba vetett közbizalom megőrzése érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg a jelzett ügyekben, és az intézkedések megtételéről, továbbá a vizsgálatok eredményéről értesítést részemre küldje meg.

Kelt.: Bodmér 2017. december 06. Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista




A letartóztatásom reszletei itt olvashatóak:
https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/11/varadi-andras-gyilkosainak-nyomaban-egy.html?m=1





A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek