Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András halála ügyében ismeretlen helyen tartózkodó rendőröket keresünk

Ügyszám: 07020-105/10/2017.P.


Címzett: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság



Előterjesztő: Hajnáczki Csaba



Tárgy: A Bicskei Rendőrség 2017. november. 15. napján elfogott és előállított, amely intézkedés ellen jogorvoslattal éltem. A jogorvoslat ügyét dr. Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány eljárás keretében vizsgálta, majd azt 07020-105/10/2017.P. számú, 2017. december. 15-én kelt határozatában elutasította. Az elutasító határozat ellen a Bicskei Rendőrkapitányságon benyújtott – a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz cimzett jogorvoslattal élek.



A letartóztatás ügye arról szól, hogy a 2013. évben a rendőrség eljárást indított ellenem, mert a bicskei rendőrökre nézve sértő tartalmú írást jelentettem meg a https://m.facebook.com/hajnaczki.csaba Facebook oldalamon. A rendőrség pedig azonnal megindította ellenem az eljárást, majd felfüggesztette az eljárás folytatását, mert a rendőrök megállapították, hogy ismeretlen helyen tartózkodom. A bicskei rendőrség előtt ismert volt a telefonszámom, az email címem, hiszen ezeken korábban már érintkezésben voltam a Felcsút környéki rendőrséggel, valamit a Facebook elérhetőségem is ismerte a rendőrség, azt rendszeresen olvasták figyelték a rendőrök, hiszen az miatt indították ellenem az eljárást, de egyik elérhetőségemen sem kísérleték meg hogy elérjenek éveken keresztül.


Szóval miközben a lakóhelyemen éltem, és kerékpárral rendszeresen Felcsút körzetében közlekedtem, a bicskei rendőrök mégsem tudtak megtalálni négy éven keresztül, merthogy szerintük ”ismeretlen helyen” tartózkodtam. Lehet, hogy elegendő lett volna a lakcímemre írni, ha már azt nem vették észre, amikor a kerékpárról a szembe jövő rendőrautónak szoktam inteni holmi ismeretlen helyekről Felcsút környékén. Aztán négy év után 2017. november. 15. napján hirtelen felfedeztek a bicskei rendőrök, aztán gyorsan elfogtak és előállitottak mert hirtelen sürgőssé vált az ellenem indított, ám négy éve bealtatott eljárás felélesztése. És minderről dr. Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány a 07020-105/10/2017.P. számú 2017. december. 15-én kelt rendőri intézkedés ellen tett panaszomat elutasító határozatában azt állítja, hogy a rendőrségi elfogásom és előállításom teljesen jogszerű volt. Na ha tényleg ennyire hülyék a rendőrök Felcsút környékén, akkor Mészáros Lőrinc rossz kezekre bízta a védelmét Felcsúton!

Mindenesetre biztos, ami biztos ezek után Mészáros Lőrinc életére nagy pénzben ne fogadjon senki, de mivel a Bicskei Rendőrség gyakorlata Mészáros Lőrinc mellett a jogszabályokban bízó társadalomra is veszélyes lehet, ezért dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány 2017. december 15-én kelt 07020-105/10/2017.P. számú elutasító határozata ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordulok jogorvoslattal. Hátha a Fejér Megyei rendőrségen kifogok valami épkézláb rendőrt, aki gondolkodni is képes a jogszabályok szellemében, ki tudja, elméletileg nem zárható ki teljesen még az ilyesmi…


Ámbár a megyei rendőröket nem méltatta annyira Mészáros Lőrinc, hogy az életét rájuk bízná, de próbálkozik az ember, mert próba – szerencse tartja a magyar mondás! Hátha akad olyan rendőr, aki megérti, hogy a politikai utasításra végrehajtott likvidálásban való közreműködés nem rendőrségi feladat, sőt mi több bűncselekmény – merthogy a göböl-pusztai Váradi András halálának tisztázatlan ügye körül forog az újabb, zavaros november 15-i letartóztatásom.

Mint ahogy azt a bicskei rendőrségen a vizsgálathoz előterjesztett, 2017. december. 5-én kelt iratomban is egyértelműen előadtam, hogy az ellenem foganasított rendőri intézkedés Váradi András halála ügyével kapcsolatos, és ismertettem olyan információkat Váradi András ügyéről, amelyek arra utalnak, hogy Balázs Sándor rendőrkapitány is jogszabályt sértő módon közreműködött Váradi András halála előidézésében. De kezdjük az elején! A bicskei rendőrök megsértése miatt, ellenem a 2013. évben indított eljárás a dunaújvárosi rendőrségen zajlik, nyilván azért, mert Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök nevében az ellenem tett feljelentés ügyében a bicskei rendőrség elfogultság miatt nem intézkedhet, így az ügyet máshová tették át. Tehát az alapügyben a bicskei rendőrség rendőrkapitányostul kapásból elfogult.

Ráadásul a november 15-i elfogásomat követően elfogultságot jelentettem a bicskei a dunaújvárosi rendőrség, és Fejér Megye valamennyi rendőre ellen, azért mert 2013. július. 08. napján a bicskei rendőrök azért tartóztattak le a 07020/1149/2013.ált. számú intézkedésükben, mert a Székesfehérvári Járásbíróság 3. B. 1143/2011/ számú, ellenem folytatott ügyében, a 2013. április 18 –tól – 2013. június 03-ig tartó előzetes letartóztatásom alatt a balassagyarmati börtönből nem mentem el az ellenem folytatott bírósági tárgyalásra 2013. április 30. napján. Biztos nem volt kedvem utazgatni aznap, és maradtam inkább a hűvös börtöncellában a bírósági tárgyalás helyett, egyébként a tárgyalásra a börtönbe nem is küldtek idézést.

De emiatt a bicskei rendőrök mégis körözést adtak ki ellenem, mert az otthonomban hiába kerestek, szerintük mialatt a börtönben voltam, aközben „ismeretlen helyen tartózkodtam” - és a börtönből való szabadulásom után felfedeztek és újra letartóztattak. A problémájuk az volt, hogy viszonylag hamar kiástam magam a börtönből, a Felcsút környéki rendőrök sokkal hosszabb időre szerettek volna ott tudni, és a váratlan kiszabadulásomat az újabb letartóztatással próbálták megbosszulni. A gyengébbek kedvéért megemlítendő, hogy ez rendőrségi intézkedés megvalósította a Btk. 304. §-a ütköző Jogellenes fogvatartás bűntettét, amely miatt a jogszabály börtönbüntetés kiszabását kívánja meg a hatósági személy ellen.

Tehát emiatt bejelentett, a jelenleg is intézés alatt álló elfogultsági indítvány okán, a bicskei rendőrség illetve Balázs Sándor rendőrkapitány sem jogosult ügyintézésre az elfogultság vizsgálata alatt, mint ahogyan ezt jeleztem is a bicskei rendőrkapitány által folytatott vizsgálathoz csatolt 2017. december. 5. kelt iratomban. Tehát Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány már két oldalról jelentett elfogultság miatt sem hozhatott volna határozatot az ügyben.

Kivéve akkor, ha nem, mint rendőr, hanem mint a titkosszolgálat embere intézkedik, mint ahogy ezt is jeleztem a december. 5-i iratban, mivel nyilvánvaló, hogy Balázs Sándor a titkosszolgálat emberéként információkkal rendelkezik a Váradi András halála körüli időszakból Váradi Andrásról. Ám Balázs Sándor rendőrkapitányként intézkedett, és a 2017. december 15-én kelt 07020-105/10/2017.P. számú elutasító határozatban meg sem említette Váradi András nevét.

Ám miután a bicskei rendőrkapitány által folytatott vizsgálathoz benyújtottam azt az iratot, amelyben ismertettem, hogy a kifogásolt rendőrségi letartóztatásom Váradi András ügyével kapcsolatos, és a Váradi András likvidálásában Balázs Sándor rendőrkapitány is érintett, így tulajdonképpen Balázs Sándor a saját személyét is érintő ügyben hozott határozatot. Ez nem túl elegáns megoldás, főképp nem jogszerű, ilyenkor a jogszabályokra valamit is adó hatósági személy máshova küldi további intézésre az ügyet, hogy az eljárás még az elfogultság látszatát is elkerülje. Mint látható, nem szempont az elfogultság látszatának elkerülése sem a Felcsút környéki rendőrségen, hiszen Mészáros Lőrinc körül egyedül csak a megszerezhető pénz számít, viszont mindez egyértelműen arra utal, hogy a bicskei rendőrkapitánynak titkolni valója van Váradi András halála ügyében!

Persze ezek mákszemnyi jogsértésnek számítanak, ott ahol Mészáros Lőrinc úgy szórja a milliókat mind bolond a lisztet, viszont az előbbiek tetejébe még az is jogi probléma, hogy a bicskei rendőrkapitány vizsgálatához csatolt, 2017. december. 5. kelt iratomban a rendőrhatóság tudomására hoztam, hogy Váradi András halála nyilvánvalóan politikai utasításra végrehajtott likvidálás volt, amelyben a bicskei rendőrök, és Balázs Sándor rendőrkapitány is közreműködtek. Az iratban ismertettem Balázs Sándor rendőrkapitány szerepét Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinccel kapcsolatban, illetve rámutattam arra a nyilvánvaló tényre, hogy a felcsúti körzet a miniszterelnök gyakori jelenléte miatt fokozott megfigyelés alatt áll a titkosszolgálat részéről, így nyilvánvaló hogy Váradi András is szerepel az Alkotmányvédelmi Hivatal adatbázisában. Utaltam arra is, hogy Balázs Sándor rendőrkapitány volt az aki Váradi András halálát megelőzően jogszabályt sértő módon információkat adott ki a Pestisrácok hírportálnak egy korábbi, már lezárt Göböl-pusztai gyilkossági esetről, amelyet a média útján Váradi András megzsarolására igyekeztek felhasználni.

A bicskei rendőrségre benyújtott iratban a Váradi András ügyében ismertettek alapján megalapozott a gyanú, hogy Váradi András halálához a bicskei rendőröknek, illetve Balázs Sándor rendőrkapitánynak is köze van. A Váradi ügy folyamatban van a bíróságon tehát ezek szerint egy jelenleg lezáratlan haláleset ügyében hoztam a rendőrhatóság tudomására olyan információkat, amelyek jogszabályt sértő tevékenységre utalnak, és ugyebár ha ilyen információ jut a hatóság tudomására, akkor a hatóságnak a tudomására jutott gyanús eset miatt, a jogszabályok szerint intézkedési kötelezettsége van. Mivel dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány ezen intézkedési kötelezettségét megszegte, nem intézkedett, nem továbbította a tudomására hozott dolgokat a vizsgálatra jogosult felettes hatóság felé, emiatt Balázs Sándor rendőrkapitány jogszabályt sértett. Így mondják ezt a jog nyelvén.

Nyilván nem véletlenül sumákol a Felcsút környéki rendőrkapitány, hiszen a jelenleg ismertek szerint megalapozottabb annak a gyanúja, hogy a bicskei rendőrök is érintettek Váradi András likvidálásában, mint annak a valószínűsége, hogy ”véletlenül” fedeztek fel a Felcsút környéki rendőrök egy négy éve lappangó ellenem folyó ügyben, pont akkor, amikor a Váradi András halála ügyében a bírósági eljárás megszüntetése éppen esedékes. Rögtön le is tartóztattak, ahelyett, hogy beidéztek volna a rendőrségre nyilván ”véletlenül” azért mert a Váradi András halála ügyében folytatott bírósági eljárásban előterjesztett tanúvallomásom kapcsán érintett vagyok a Váradi ügyben, mint ahogy ezt is jeleztem a bicskei rendőrségnek átadott iratban.



Persze bicskei rendőrök lehet, hogy úgy gondolják, hogy pénz a zsebben, Váradi András meg mélyen a temetőben, de többen úgy látjuk, hogy Váradi Andrást politikai utasításra ölték meg, és nem véletlen, hogy a hatóságok nem akarnak vizsgálni az ügyben lényeges dolgokat. Mint tudjuk, Mészáros Lőrinc pénzeli a bicskei rendőrséget, de ő a saját szorgalmából eljutott oda, hogy neki akár saját rendőrsége is lehet. Pap Károly Országos Rendőr-főkapitány egy korábbi nyilatkozatából tudjuk, hogy neki meg saját rendőrei vannak, de azt, hogy ennek az országnak, a magyar társadalomnak a rendőrei hol vannak, azt egyre inkább nem tudjuk, mert egyre inkább ismeretlen helyen tartózkodnak.

A rendőrségeken egyre kevesebb rendőr hord egyenruhát, inkább csak akkor öltik magunkra a hatósági jelmezt, ha muszáj, mondjuk a Felcsút környéki rendőrséget elnézve nem is csoda, ha már maguk a rendőrök is szégyellik a rendőregyenruhát. Ám miközben azok a rendőrök, akikben a jogszabályokban reménykedők bíznának, egyre inkább eltűnőben vannak, eközben Váradi András nagyon is ismert helyen tartózkodik, az emberek lelkében, és örökre ott is marad. Váradi András likvidálása egyáltalán nincs elfelejtve, de ennek az egyre jobban elharapódzó ismeretlen helyen tartózkodásnak jobb volna véget vetni. Gondoljunk csak bele, mekkora baj lenne, ha mondjuk Mészáros Lőrinc hirtelen ismeretlen helyen kezdene tartózkodni. A nevén van az Orbán család vagyona, az egész ország pénze, ő meg ismeretlen helyen tengődne tovább a saját szorgalmából.

Jobb az ha az ország Lőrince szem előtt van, hiszen akár még a Váradi ügyben is szükség lehet rá ha eljön az igazság pillanata. Váradi András halálának ügye egy be nem gyógyuló gennyes fekély a hatóságok testén, és nyilvánvaló, hogy személyemet is azért próbálja vegzálni ilyen állítólagosan négy éve titokban ellenem folyó kreálmánnyal a bicskei rendőrkapitány, mert túl sokat foglalkoztam Váradi András halála ügyével a https://hajnaczkicsaba.blogspot.com címen elérhető weboldalon.

Mindenesetre, ha netalán ez a beadvány az ügyészségen kötne ki, ismertetem, hogy még Váradi András életében a Bicskei Városi Ügyészség elfogultságot jelentett saját maga ellen Váradi András egyik ügyében, mert Mészáros Lőrinc egyik rokona az ügyészségen dolgozik. Nyilván Mészáros Lőrinc az ügyészségen szorgoskodó rokona munkahelyi kapcsolatain keresztül, a milliárdjai segítségével az összes Fejér Megyei ügyészséget befolyásolni tudja, ezért Mészáros Lőrinc ügyészségi rokonára tekintettel Fejér Megye összes ügyésze ellen elfogultságot jelentek a jelen ügyhöz kapcsolódó ügyekben.

Aztán ha esetleg akad olyan rendőr, aki Mészáros Lőrincnek nem rokona, nem szolgája, és nem is szeret ismeretlen helyen tartózkodni, akkor érdemes azon elgondolkodni kissé, hogy minek tette le a rendőri esküt, mert miközben fegyvert hord az oldalán, csendben a politikai bűnözők kapcarongya lett.



A társadalom érdekeit is szem előtt tartva, az ismertetett jogorvoslat ügyében kérem az intézkedés megtételét, és az arról szóló értesítés megküldését.



Kelt.: Bodmér 2018. január. 10. Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista








kapcsolódó oldalak:

A Fejér megyei rendőrfőkapitány majd kideríti hogyan halt meg Váradi András https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/12/a-fejer-megyei-rendorfokapitany-majd.html?m=1

A bicskei rendőrkapitány mégis vizsgálja Váradi András halála ügyét https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/12/a-bicskei-rendorkapitany-megis.html?m=1

Váradi András gyilkosainak nyomában – egy újabb Felcsút környéki letartóztatás ügyében  https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/11/varadi-andras-gyilkosainak-nyomaban-egy.html?m=1













A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek